2024 RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN / ADANA ANIL AUTO (Adana Kiralık Araba)

2024 RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Ramazan Bayramı 2024
Ramazan Bayramı 2024

 

Hayat nefes aldığımız kadardır. Gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır. Bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

Anıl Auto – Adana Kiralık Araba

 

Rahmeti ve bereketiyle on bir ayın sultanı Ramazan… İslam dinine göre oruç tutmanın farz olduğu hicri yılın dokuzuncu ayı. Müslümanlar için sabrı, ibadeti, orucu, hoşgörüyü anlatan tokun açın halinden anladığı, yardımlaşmanın daha da bir anlam kazandığı, yakınlarla birlikte kurulan sofralarda iftar topunun patlamasının beklendiği, teravih namazlarının kılındığı mübarek ay. Geçmişi Osmanlı dönemine dayanan ve camilerde iki minare arasına yazılan ‘Hoş geldin Ya Şehri Ramazan’ mahya yazılarıyla bizi karşılayan bu ayda tutulan oruçların ardından gelen 3 günlük Ramazan Bayramı, nam-ı diğer Şeker Bayramı.

 

Ramazan Bayramı 2024
Ramazan Bayramı 2024

 

Ramazan Bayramı

Bir ay süre ile tutulan orucun ardından bizi neşesi ve eğlenceleriyle birlikte 3 gün süren Ramazan Bayramı karşılar… Zaten “Bayram” sözcüğünün Türk Dil Kurumu sözlüğünde ve diğer birçok kaynaktaki ortak anlamı da sevinç, neşe ve eğlence anlamına gelmektedir. Ramazan Bayramı İslam âleminde, Ramazan ayının ardından Hicri takvime göre onuncu ay olan Şevval ayının ilk üç gününde gelenekleri ve eğlenceleriyle kutlanan dinî bayramdır. Hicri takvimin bir ay takvimi olması nedeniyle yıllar, miladi takvimden 11-12 gün daha kısadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı her sene bir önceki seneden 11-12 gün daha erken kutlanır. Yaklaşık olarak her 33 senede bir Ramazan Bayramı aynı günlere denk gelmektedir.

 

 

 

RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK MESAJLARI

 

🙏 Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Ramazan Bayramı kutlu olsun.

🙏 Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

🙏 Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

 

* 2024 Bayram Mesajları

* Ayetli ve dualı Ramazan Bayramı mesajları

 

 

Kaynaklar: yeni şafak, ntv, hürriyet

 

ADANA ANIL AUTO (Adana Kiralık Araba) domain adreslerimiz:

* AdanaKiralikAraba.com

* AnilAuto.com

* ANILAUTO.com

 

anasayfa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir